dissabte, 7 d’octubre del 2017

BASES CONCURS "DITES LITERALS"

I CONCURS DE “DITES LITERALS” IES ALGARB

La Comissió de Normalització Lingüística de l’IES Algarb convoca aquest concurs amb les següents bases:

-         Podrà participar-hi tot l’alumnat del Centre, de qualsevol nivell d’ESO, Batxillerat, cicle formatiu, FP...

-         Hi haurà un premi per l’alumnat comprès entre 1r i 3r d’ESO, FPB i PMAR i un altre pel comprès entre 4ts, Batxillerats i Cicles.

-         Per participar haureu de triar un refrany, dita o frase feta eivissencs o propis de l’àrea lingüística de la llengua catalana. Llavors, haureu de trobar la manera de representar-lo gràficament amb una fotografia, dibuix, collage, ... Es valoraran especialment l’originalitat i el sentit de l’humor. Per exemple, com representaries en una imatge la frase “Qui no té all té ceba”?

-         La participació és individual.

-         Haureu d’enviar la vostra obra indicant el vostre nom, curs i grup amb la dita o refrany a què feu referència al correu magdadecatala@gmail.com  al llarg de tot el mes d’octubre.

-         Les obres enviades s’imprimiran i s’exposaran a prop de la sala de professors, on un jurat format per professorat i personal del centre escollirà la millor o més divertida de cada nivell.

-         Els guanyadors/guanyadores gaudiran d’un esmorzar gratuït a la cafeteria del Centre durant una setmana, un pendrive de 32 gbs i participarà de l’excursió de final de curs de la gimcana de la Comissió.


-         El premi es pot declarar desert si el jurat considera que les obres no tenen prou qualitat.

-         Els guanyadors es coneixeran a mitjans de novembre.




Col·labora APIMA IES Algarb-Comissió Lingüística IES Algarb, Eivissa, setembre 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada